Constantin Niţă: Ministerul de Finanţe trebuie să fie al partidului care dă premierul

Postat la 13 decembrie 2012 10 afişări

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă a declarat, joi, la RFI, că Ministerul de Finanţe trebuie să fie al partidului care dă premierul, el apreciind că viitorul ministru de Finanţe trebuie să fie "pragmatic şi cu viziune", să nu se limiteze la o "activitate strict contabilă".

Întrebat dacă ar fi de acord ca Ministerul de Finanţe să fie al PNL, Constantin Niţă a răspuns: "Nu, pentru că, după opinia mea, Ministerul de Finanţe reprezintă mâna dreaptă a oricărui premier. Ministerul de Finanţe trebuie să fie de regulă al celui care reprezintă partidul de guvernământ sau cel care are primul-ministru. Asta este o chestiune la care eu ţin foarte mult".

Niţă precizează că "primul-ministru trebuie să-şi implementeze un anumit program şi, de regulă, el trebuie să aibă întotdeauna, zi şi noapte, un ministru de Finanţe care să-i dea soluţiile necesare de implementare a unor proiecte şi programe".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constantin-nita-ministerul-de-finante-trebuie-sa-fie-al-partidului-care-da-premierul-10390071
10390071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.