Consiliul General a respins bugetul Capitalei iniţiat de Nicuşor Dan

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 aprilie 2021 72 afişări

Bugetul Capitalei a fost respins, miercuri, cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” şi 14 abţineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicuşor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Consiliul General a respins bugetul Capitalei iniţiat de Nicuşor Dan

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut lui Nicuşor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a împotrivit şi a respins criticile aduse de consilierii USR PLUS.

„Sunt uluit. Noi am avut un buget. Primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele încă de acum şase săptămâni şi acum venim şi spunem că e un alt buget. Realmente nu se poate aşa. Deci în opinia mea toate discuţiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc şi au fost extrem de civilizate şi de constructive şi s-au adus îmbunătăţiri. Dacă se doreşte să mai discutăm pe buget o putem face, dar haideţi să ne grăbim să dom bucureştenilor bugetul pe care-l aşteaptă să putem începe investiţiile”, spus Nicuşor Dan.

Anterior, consiierii PNL din CGMB au anunţat că susţin propunerea de buget iniţiată de Primarul General, Nicuşor Dan: „Avem aşteptările noastre faţă de ceea ce trebuie făcut dar nu rezolvăm lucrurile decât lucrând împreună”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
capitală,
respingere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.