Consiliul Concurentei, interesat de opinia consumatorilor. Lanseaza sondaj online despre piata pieselor de schimb

Postat la 11 mai 2011 13 afişări

Ai avut o problema cu service-ul la care ti-ai reparat de curand autoturismul? Ti s-a intamplat sa constati nereguli la masina, imediat ce ai plecat cu ea din atelierul mecanic? Daca faci parte din cei care au intampinat astfel de incidente, afla ca de acum, poti participa la un sondaj de opinie, efectuat online, pe site-ul Consiliului Concurentei, pentru a-ti exprima parerea in legatura cu piata pieselor de schimb pentru automobile.

Toti cei care vor sa semnalizeze institutiei diverse probleme de natura concurentiala in domeniul pieselor de schimb pentru automobile, pot trimite mesaje AICI.

Autoritatea romana de concurenta va realiza, pana pe 15 august, un sondaj de opinie online despre serviciile de intretinere si reparare a autoturismelor. La sondaj poti participa si tu, intrand pe site-ul institutiei.

Scopul acestei cercetari este acela de a cunoaste problemele pe care consumatorii le intampina cu ocazia operatiunilor de service (garantii, consultarea cu privire la tipul de piesa de schimb care se monteaza pe automobilele proprii, relatia cu asiguratorii s.a.), se arata in comunicatul institutiei.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consumatori,
sondaj,
piese de schimb
/actualitate/consiliul-concurentei-interesat-de-opinia-consumatorilor-lanseaza-sondaj-online-despre-piata-pieselor-de-schimb-8261955
8261955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.