Consiliul Concurenţei analizează preluarea firmei Termo Craiova de către Complexul Energetic Oltenia

Autor: Mediafax Postat la 19 februarie 2013 33 afişări

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează fuziunea prin absorbţie a firmei Termo Craiova, care administrează sistemul de distribuţie şi furnizare a energiei termice din municipiul Craiova de către Complexul Energetic Oltenia.

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează fuziunea prin absorbţie a firmei Termo Craiova, care administrează sistemul de distribuţie şi furnizare a energiei termice din municipiul Craiova de către Complexul Energetic Oltenia. Termo Craiova a fost înfiinţată anul trecut şi este deţinută de Consiliului Local Municipal Craiova. Firma este client al Electrocentralei Craiova, aflată în structura Complexului Energetic Oltenia. Complexul Energetic Oltenia SA s-a înfiinţat prin fuziunea Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia cu complexurile energetice Turceni, Rovinari şi Craiova.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consiliul-concurentei-analizeaza-preluarea-firmei-termo-craiova-de-catre-complexul-energetic-oltenia-10575130
10575130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.