Congresul ar putea asigura finanţarea zidului anti-imigranţi al lui Trump, susţine un congresman republican

Postat la 11 noiembrie 2016 94 afişări

Congresul ar putea asigura finanţarea zidului anti-imigranţi al lui Trump, susţine un congresman republican

Congresul nu ar trebui să aibă probleme în a asigura finanţarea propunerii lui Donald Trump de a construi zidul anti-imigranţi la frontiera SUA cu Mexic, o dată ce acesta a fost investit în funcţia de preşedinte, a declarat congresmanul american Louie Gohmert, citat de site-ul ziarului Politico.

Membrul Camerei reprezentanţilor, Louie Gohmert, a declarat că Congresul deţine deja o parte din suma necesară destinată unor proiecte similare, asemenea propuneri fiind în trecut respinse de oficiali ostili din administraţia Barack Obama.

Potrivit acestuia, sub administraţia lui Donald Trump, acesta se aşteaptă ca Congresul să coopereze mai mult sau mai puţin la finanţarea şi construcţia zidului anti-imigranţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.