Moştenirea lăsată de Hillary Clinton. TOP 5 femei care au ŞANSE să ajungă la Casa Albă - GALERIE FOTO

Autor: Alina Mihai Postat la 11 noiembrie 2016 1007 afişări

Hillary Clinton intră în instoria SUA ca singura femeie care a fost cel mai aproape de funcţia de Preşedinte al Statelor Unite. Însă, în ciuda aşteptărilor, doar 54% dintre femei au votat pentru ea, în timp ce 42% au votat pentru candidatul republican, Donald Trump.

Moştenirea lăsată de Hillary Clinton. TOP 5 femei care au ŞANSE să ajungă la Casa Albă - GALERIE FOTO

Campania a fost încărcată de acuzaţii de sexism de ambele părţi. Votanţii lui Trump o acuzau pe Clinton care se aşteaptă să fie votată doar pentru că este femeie, în timp ce democraţii condamnau comportamentul misogin a lui Trump. Aceste alegeri au adus în prin plan rolul femeilor în politica actuală, iar faptul că Clinton a câştigat votul popular arată că americanii, cel puţin majoritatea lor, nu au o problemă cu un preşedinte femeie.

CINE SUNT FEMEILE CU ŞANSE SĂ CÂŞTIGE AMERICA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
femei,
hillary clinton,
sanse,
casa,
casa alba

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.