CONFERINŢA MEDIAFAX - Ustinescu, DTZ Echinox: Tranzacţiile imobiliare ar putea creşte în acest an la 400 milioane euro

Postat la 18 aprilie 2013 25 afişări

Tranzacţiile imobiliare ar putea creşte în acest an la 400 milioane euro, având în vedere interesul arătat de potenţialii investitori, apreciază Cristian Ustinescu, directorul de investiţii al DTZ Echinox, potrivit căruia investitorii străini au mai mare încredere în piaţă faţă de cei autohtoni.

CONFERINŢA MEDIAFAX - Ustinescu, DTZ Echinox: Tranzacţiile imobiliare ar putea creşte în acest an la 400 milioane euro

 "În primele trei luni valoarea tranzacţiilor s-a ridicat la 110 milioane de euro, investiţii care practic au crescut faţă de trimestrul anterior în procente cu două cifre. Dinamica crescută a discuţiilor pe care le avem cu investitorii ne îndreptăţeşte să spunem că până la sfârşitul anului vom avea tranzacţii comerciale de 400 milioane de euro", a declarat Ustinescu la conferinţa Mediafax Talks about Constructions.

Anul trecut au fost încheiate tranzacţii imobiliare de circa 300 de milioane de euro.

În opinia lui Ustinescu, restructurarea băncilor din Cipru influenţează pozitiv investiţiile din România.

"Avem discuţii cu cei din bănci private, care vor plasamente alternative pentru clienţii lor, decât cele tradiţionale. Bani există pentru investiţii în imobiliare, problema este de încredere, din partea investitorilor autohtoni, mai ales. Am clienţi care preferă să cumpere proiecte în Frankfurt, decât în Bucureşti. Avem companii care se gândesc care vor să restrângă activitatea aici şi să se extindă pe alte pieţe, unde găsesc costuri de utilităţi mai mici", a precizat Ustinescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-ustinescu-dtz-echinox-tranzactiile-imobiliare-ar-putea-creste-in-acest-an-la-400-milioane-euro-10762610
10762610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.