CONFERINŢĂ MEDIAFAX: Metropolitan Life - Noi suntem pregătiţi să preluăm riscurile neacoperite de pachetul de bază

Postat la 14 octombrie 2013 49 afişări

Preşedintele Metropolitan Life, Theodor Alexandrescu, a declarat luni că asiguratorii sunt pregătiţi să preia riscurile care nu vor fi acoperite de pachetul de servicii medicale de bază, un viitor pachet de asigurări obligatorii urmând să coste jumătate faţă de un pachet voluntar.

CONFERINŢĂ MEDIAFAX: Metropolitan Life - Noi suntem pregătiţi să preluăm riscurile neacoperite de pachetul de bază

 "Noi, ca şi asiguratori, suntem pregătiţi să preluăm riscurile care nu vor fi acoperite de pachetul de bază", a spus Theodor Alexandrescu, la conferinţa Mediafax Talks about Health Reform.

Preşedintele Metropolitan Life a precizat că nu sunt foarte mulţi asiguratori care doresc să preia riscul de morbiditate, pentru că acesta este foarte greu de controlat, având în vedere statisticile "deteriorate" potrivit cărora media de spitalizare este de aproximativ şase zile, lucru care duce la un cost al pachetului foarte ridicat.

"Un pachet obligatoriu are cost undeva la jumătate faţă de unul voluntar, pentru că avem dispersia riscului", a mai spus Theodor Alexandrescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-metropolitan-life-noi-suntem-pregatiti-sa-preluam-riscurile-neacoperite-de-pachetul-de-baza-11510030
11510030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.