CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: Aeroportul Otopeni a primit subvenţie pentru păşune. Facem o "listă neagră" a celor care primesc sprijin

Postat la 23 aprilie 2013 17 afişări

Ministerul Agriculturii va redacta o listă neagră a celor care primesc subvenţii pentru terenuri, dar nu le folosesc în scop agricol, printre aceştia numărându-se şi aeroportul Otopeni, a declarat marţi ministrul Agriculturii, DanielConstantin, la seminarul MEDIAFAX Talks about Agriculture.

CONFERINŢA MEDIAFAX - Constantin: Aeroportul Otopeni a primit subvenţie pentru păşune. Facem o "listă neagră" a celor care primesc sprijin

 "Aeroporul Otopeni primea până acum pentru păşunea pe care o avea sprijin de întreţinere a respectivei păşuni. Acum intră pe o listă neagră şi nu va mai apărea în categoria fermierului activ, deci nu va mai primi sprijin din 2014", a spus Constantin.

El a afirmat că măsura "are darul de a ţinti" fondurile europene către cei care lucrează cu adevărat în agricultură şi care au nevoie de sprijinul respectiv.

"Pentru perioada 2014-2020 se va constitui o listă neagră unde vor fi cei exceptaţi din categoria fermierilor activi. Sprijinul pe suprafaţă atât pentru păşune, cât şi pentru cultura mare va fi primit doar de cei care activează şi care nu vor fi pe această listă neagră", a adăugat ministrul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-constantin-aeroportul-otopeni-a-primit-subventie-pentru-pasune-facem-o-lista-neagra-a-celor-care-primesc-sprijin-10784606
10784606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.