Conducerea Digi24, măsură radicală! A scos de pe post una dintre cele mai cunoscute feţe din televiziune: "Mi-au propus să lucrez gratis!"

Postat la 09 martie 2019 374 afişări

Jurnalistul Radu Paraschivescu a anunţat, miercuri, că nu va mai apărea la Digi 24 cu cele două emisiuni pe care le crea, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte», iar conducerea postului lui Zoltán Teszari i-a propus să lucreze gratis, ofertă pe care realizatorul a refuzat-o elegant.

Conducerea Digi24, măsură radicală! A scos de pe post una dintre cele mai cunoscute feţe din televiziune: "Mi-au propus să lucrez gratis!"

RCS-RDS trece printr-un amplu proces de restructurare, iar Digi 24 continuă seria deciziilor importante. După ce a anunţat închiderea staţiilor locale şi a pierdut mai mulţi jurnalişti cu nume, a venit rândul lui Radu Paraschivescu să pună capăt unei perioade de cinci ani în care a realizat două emisiuni, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte»: "După aproape cinci ani, «Pastila de limbă» şi «Dă-te la o carte» ies din grila postului Digi 24. Fie-le amintirea pastelată. Le mulţumesc tuturor celor le-au urmărit şi mi-au dat sugestii. Cavalereşte, conducerea m-a anunţat că ediţiile filmate pentru martie, opt la număr, nu vor fi plătite. Cu aceeaşi eleganţă, mi s-a propus să lucrez pro bono. Ca o fiară arghirofilă, am refuzat", a anunţat jurnalistul, miercuri, pe pagina de facebook.

Pe lângă cele două emisiuni în care propaga vorbirea corectă a limbii române şi le recomanda telespectatorilor cărţi pe care le considera utile, Radu Paraschivescu mai colaborează cu postul Digi Sport, dar şi cu radioul Digi FM şi cu site-ul Digi 24, toate urmând să rămână în picioare.

 

Tudor Muşat, Adriana Nedelea, Dan Cristian Turturică, Laurenţiu Mihu, Doru Cireaşă şi Andreea Nicolae sunt jurnaliştii care au părăsit, de curând, postul Digi 24.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
post,
conducere,
propunere,
fete,
scoatere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.