Conducerea ASF: Am fost avertizaţi că, în cazul unor decizii dure privind Astra, vom fi demişi

Postat la 20 februarie 2014 56 afişări

Autoritatea de Supraveghere Financiară susţine că a primit avertismente din piaţa asigurărilor că, în cazul unor decizii dure la adresa Astra, liderul pieţei de profil, conducerea instituţiei va fi demisă, se arată într-un comunicat al ASF difuzat în urma declaraţiilor preşedintelui Traian Băsescu.

Conducerea ASF: Am fost avertizaţi că, în cazul unor decizii dure privind Astra, vom fi demişi

 "Consiliul ASF doreşte să aducă la cunoştinţa publicului că la sfârşitul anului trecut, când a demarat demersul de control la societatea Astra, a primit avertismente din piaţa asigurărilor că în cazul unor decizii dure la adresa Astra, vor exista mari probleme iar conducerea ASF va fi demisă. ASF a ignorat aceste avertismente şi a luat toate deciziile care se impun din analiza deficienţelor constatate la Astra.

ASF nu răspunde la niciun fel de demersuri de intimidare şi ia toate măsurile care se impun în urma neregulilor constatate. În privinţa indiciilor infracţionale ferme de care dispune ASF, autoritatea sesizează, conform legii, organele care au atribuţii în acest sens şi nu cedează în faţa presiunilor, fie ele şi instituţionale", se arată în comunicatul autorităţii remis agenţiei MEDIAFAX miercuri seara.

Autoritatea de reglementare remarcă faptul că, pentru preşedintele României, ASF este "o cloacă", iar patronul Astra este "domnia sa".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conducerea-asf-am-fost-avertizati-ca-in-cazul-unor-decizii-dure-privind-astra-vom-fi-demisi-12119911
12119911
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.