Concertul pe care Ray Wilson, fostul solist al formaţiei Genesis, urma să îl susţină pe 1 octombrie, în Bucureşti, a fost anulat - VIDEO

Autor: Departamentul Life Postat la 22 septembrie 2015 47 afişări

Concertul pe care Ray Wilson, fostul solist al formaţiei Genesis, urma să îl susţină pe 1 octombrie, la Cinema Patria din Bucureşti, a fost anulat, ca urmare a numărului redus de solicitări pentru acest spectacol, anunţă organizatorul evenimentului, Vreau Bilet.

Începând din 22 septembrie, timp de trei luni, toate persoanele care au achiziţionat bilete pentru concertul lui Ray Wilson îşi pot primi banii înapoi adresându-se centrului de unde le-au cumpărat.

Aceştia pot opta însă şi pentru varianta de a schimba biletele cu unele pentru un alt concert organizat de Vreau Bilet, achitând diferenţa. Cei care doresc să facă acest lucru pot alege între concertul "Haimanalele şi Doamna" susţinut de Mihai Mărgineanu pe 2 octombrie, la Cinema Patria, show-ul unuia dintre cei mai populari cântăreţi greci, Nikos Vertis, din 12 noiembrie, de la Sala Palatului, spectacolul "Directia 5 Simphony, Te iubesc" din 20 noiembrie, de la Sala Palatului, şi cel al Anei Popovic, cântăreaţă de blues, supranumită şi "Jimi Hendrix în variantă feminină", programat pe 19 decembrie, la Cinema Patria.

Ray Wilson, solistul şi compozitorul legendarei trupe Genesis între anii 1996 - 1999, este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni din Marea Britanie, potrivit publicaţiei Classic Rock Magazine.

Ray Wilson urma să aducă în România unul dintre cele mai de succes spectacole live ale sale, "Genesis Classic", care reuneşte pe scenă muzicieni din Ansamblul Simfonic din Berlin şi membrii trupei Stiltskin. Proiectul "Genesis Classic" celebrează muzica trupei rock Genesis, prin interpretări ale celor mai cunoscute piese ale formaţiei.

Ray Wilson este celebru la nivel mondial ca solist şi compozitor şi este apreciat de criticii muzicali pentru prezenţa sa scenică. Wilson, în vârstă de 46 de ani, a cântat pe cele mai mari scene ale lumii ca artist solo, ca membru al trupelor sale şi ca invitat special alături de The Cranberries, Supertramp şi Armin van Buuren.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RAY WILSON,
CONCERT,
ANULARE
/actualitate/concertul-pe-care-ray-wilson-fostul-solist-al-formatiei-genesis-urma-sa-il-sustina-pe-1-octombrie-in-bucuresti-a-fost-anulat-video-14736260
14736260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.