Componenţa Consiliului de Administraţie al CFR Marfă a fost schimbată

Postat la 05 iunie 2014 34 afişări

Ministerul Transporturilor a schimbat componenţa Consiliului de Administraţie (CA) al companiei CFR Marfă, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii instituţiei.

Componenţa Consiliului de Administraţie al CFR Marfă a fost schimbată

 Fostul CA era format din Liviu Radu (preşedinte), Bogdan - Ioan Constantinescu, Dan - Teodor Constantinescu, Ionuţ Georgescu, Vasilică Ţugui şi George Buruiană.

Radu, Georgescu, Bogdan şi Dan Constantinescu au fost numiţi în CA în februarie 2013, iar ceilalţi ulterior.

Directorul general al companiei, Dan Valentin Belcea, numit în funcţie în luna aprilie, a demisionat după o lună de la conducerea transportatorului feroviar de stat, invocând motive personale. Până la numirea lui Belcea, conducerea CFR Marfă a fost asigurată interimar de un director general adjunct, Pavel Bărculeţ, după decesul fostului manager al companiei Dragoş Alexandru Drăghici.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/componenta-consiliului-de-administratie-al-cfr-marfa-a-fost-schimbata-12700285
12700285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.