Simona Halep s-a calificat în SEMIFINALE la Roland Garros, după 6-2, 6-2, cu Svetlana Kuzneţova în sferturi

Postat la 04 iunie 2014 203 afişări

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, joacă, astăzi, în compania rusoaicei Svetlana Kuzneţova, locul 28 WTA şi cap de serie 27, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros. Partida, prima a zilei, era programată să aibă loc de la ora 15.00 pe terenul secund, însă a fost amânată din cauza ploii.

UPDATE - Halep câştigă meciul cu scorul de 6-2, 6-2.

UPDATE - Halep se distanţează la 5-2 şi este la serviciu.

UPDATE - Kuzneţova câştigă pe serviciul adversarei, scor 4-2 pentru româncă.

UPDATE - Halep reuşeşte un nou break, scor 4-1 pentru româncă.

UPDATE - În ciuda problemelor medicale, Kuzneţova nu se dă bătută şi luptă pentru fiecare punct. Halep însă este într-o formă bună şi se distanţează la 3-1.

UPDATE - Halep reuşeşte rapid un nou break, scor 2-1 pentru româncă.

UPDATE - După aproximativ opt minute de joc, Halep îşi câştigă serviciul, scor 1-1.

UPDATE - Game-ul doi din setul doi este extrem de disputat, ambele jucătoare fiind pe rând în avantaj. Halep este la serviciu.

UPDATE - Pauza a scos-o puţin din ritm pe Halep, Kuzneţova câştigându-şi serviciul. Scor 1-0 pentru rusoaică în setul doi.

UPDATE - Jucătoarea din Rusia a cerut pauză din motive medicale. Ea a revenit pe teren purtând un bandaj la piciorul stâng.

UPDATE - Halep câştigă primul set, scor 6-2, după o jumătate de oră de joc.

UPDATE - Jucătoarea română obţine un nou break, scor 5-2.

UPDATE - Halep îşi câştigă serviciul, distanţându-se la 4-2.

UPDATE - Halep reuşeşte un nou break, scor 3-2 pentru româncă.

UPDATE - Halep îşi pierde serviciul, scor 2-2.

UPDATE - Kuzneţova îşi câştigă serviciul, scor 2-1 pentru Halep

UPDATE - 2-0 pentru Halep, care îşi câştigă serviciul.

UPDATE - Halep reuşeşte primul break al meciului, câştigând pe serviciul lui Kuzneţova, scor 1-0.

UPDATE 18:00 - Partida este pe punctul de a începe, după trei ore de amânare din cauza ploii.

UPDATE 16:30 - Meciul a fost reprogramat, pentru a treia oară, pentru 17:30. La Roland Garros continuă să plouă, toate meciurile în desfăşurare fiind suspendate. În cazul în care partidele nu vor începe până la ora 19:00, jocurile vor fi amânate pentru joi.

Halep s-a calificat, luni, în premieră, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam la Roland Garros, după ce a trecut de Sloane Stephens, scor 6-4, 6-3, iar miercuri va juca pentru accederea în penultimul act în compania Svetlanei Kuzneţova, fost număr 2 mondial (septembrie 2007), care a depăşit-o, în optimi, pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 23, cu scorul de 6-3, 6-4.

Kuzneţova, care va împlini 29 de ani la 27 iunie, a câştigat în 2009 turneul de la Roland Garros, iar în 2004 US Open.

Simona Halep şi Svetlana Kuzneţova (locul 28 WTA) s-au întâlnit de patru ori până în prezent, împărţindu-şi victoriile. În 2011, la Miami, în turul I, Kuzneţova a câştigat cu 6-0, 6-4.

În acelaşi an, la Toronto, tot în turul I, Halep a câştigat cu 4-6, 6-4, 6-3, la fel ca la Roma, în prima manşă, când scorul a fost 6-1, 6-1, pentru sportiva din Constanţa.

Ultima partidă, disputată în turul doi la Stuttgart, în luna aprilie, a revenit sportivei din Rusia, cu scorul de 7-5, 7-6 (4).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
KUZNEŢOVA
/actualitate/simona-halep-s-a-calificat-in-semifinale-la-roland-garros-dupa-6-2-6-2-cu-svetlana-kuznetova-in-sferturi-12694769
12694769
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.