Femeia cu cinci copii graţiată de preşedintele Băsescu a ieşit din penitenciar

Postat la 04 iunie 2014 54 afişări

Femeia cu cinci copii graţiată de preşedintele Traian Băsescu a părăsit, marţi seară, Penitenciarul Târgşor din judeţul Prahova, unde şi-a petrecut ultimul an, fiind condamnată la doi ani şi jumătate de închisoare pentru furt.

Femeia cu cinci copii graţiată de preşedintele Băsescu a ieşit din penitenciar

 Angela Lican, femeia graţiată marţi de preşedintele Traian Băsescu din motive umanitare, a părăsit, marţi seară, Penitenciarul pentru femei de la Târgşor, din judeţul Prahova, au declarat corespondentului MEDIAFAX reprezentanţii unităţii de detenţie.

Femeia fusese încarcerată la Târgşor în luna iunie a anului trecut, fiind condamnată la doi ani şi şase luni pentru furt calificat, după ce a fost prinsă furând flori de pe domeniul public.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/femeia-cu-cinci-copii-gratiata-de-presedintele-basescu-a-iesit-din-penitenciar-12690004
12690004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.