Complexul Energetic Oltenia scoate marţi la vânzare energie de 60 milioane euro pe OPCOM

Postat la 20 ianuarie 2014 33 afişări

Complexul Energetic Oltenia, unul dintre cei mai mari producători de electricitate deţinuţi de stat, intenţionează să vândă marţi pe bursa de energie OPCOM electricitate în valoare de 273,3 milioane de lei (60,33 milioane euro).

Complexul Energetic Oltenia scoate marţi la vânzare energie de 60 milioane euro pe OPCOM

 Compania a programat pentru marţi 11 licitaţii în care pune la dispoziţia cumpărătorilor 1,48 milioane MWh de electricitate, echivalentul a 2,5% din producţia totală a României în 2012.

Energia va fi livrată pe parcursul acestui an. Preţul pe MWh variază între 184 lei şi 186 lei, în funcţie de dimensiunea pachetului de energie scos la vânzare.

Altă companie de stat, Nuclearelectrica, va încerca să vândă joi, tot pe OPCOM, dar într-o singură licitaţie, un pachet de 1,67 milioane MWh de energie, în valoare 63 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/complexul-energetic-oltenia-scoate-marti-la-vanzare-energie-de-60-milioane-euro-pe-opcom-11931141
11931141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.