Complexul de relaxare şi wellness Therme Bucureşti se va redeschide publicului

Autor: Miruna Diaconu Postat la 04 iunie 2021 3595 afişări

Complexul de relaxare şi wellness Therme Bucureşti se va redeschide publicului

Complexul de relaxare şi wellness Therme Bucureşti îşi anunţă deschiderea începând cu 7 iunie. Având în vedere limitările impuse de către autorităţi, Therme Bucureşti va putea funcţionat doar la 70% din capacitatea totală a complexului.

“Datorită investiţiilor pe termen lung şi a susţinerii din partea acţionarilor, am reuşit să ne adaptăm provocărilor din anul trecut şi să ne păstram în integralitate echipa, motorul experienţei clienţilor noştri. Am folosit această perioada pentru a realiza lucrări de întreţinere, am făcut schimbări importante şi în ceea ce priveşte integrarea unor noi platforme digitale şi, bineînţeles, ne-am pregătit de redeschidere. Toţi vizitatorii noştri se vor putea bucura din nou, împreună cu familia şi prietenii, de varietatea de activităţi, terapii şi atracţii de la Therme Bucureşti, în cel mai sigur, curat şi mai natural mediu interior şi exterior. Ne motiveaza să ştim că oamenii ne-au simţit lipsa, şi că acum, în sfârşit, îşi vor putea relua obiceiurile sănătoase, iar vacanta în orice zi a săptamanii le va fi din nou accesibilă” a declarat Robert Solomon, COO Therme Bucuresti.

Complexul de relaxare şi wellness a investit de-a lungul timpului în diverse echipamente de ventilaţie şi purificare a aerului. Spaţiul interior este ventilat si purificat prin centrale de ventilare ultraperformante cu volume mari si filtre HEPA (similare cu cele folosite în zonele medicale). Pentru aportul de aer proaspăt interior, Therme foloseşte sisteme de ventilare naturala (cum este acoperisul mobil) dar si centralele de mare capacitate care asigura un aport de aer de 4 de ori volum/spatiu pe ora, inscriindu-se in ceea ce ASHRAE (standardul international al The American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers) numeste -un spatiu puternic ventilat.

Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală indoor de peste 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. Centrul găzduieşte cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante.

Pandemia şi-a pus amprenta semnificativ asupra complexului de relaxare şi wellness Therme din Bucureşti, care a înregistrat o scădere a veniturilor de 78% anul trecut, raportând venituri de doar 29,6 milioane lei, comparativ cu 2019, când cifra de afaceri a fost de 136 milioane lei, conform datelor Ministerului de Finanţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
complex,
relaxare,
incepere,
redeschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.