Complex wellness de peste 20 de milioane de euro la Oradea. Cum va arăta construcţia - GALERIE FOTO

Postat la 07 iulie 2014 37 afişări

Primăria Oradea va organiza o licitaţie pentru construcţia unui complex wellness în oraş, care va include şase corpuri de clădire şi şapte bazine exterioare, valoarea contractului fiind estimată la 20-23 de milioane de euro, cu TVA.

Complex wellness de peste 20 de milioane de euro la Oradea. Cum va arăta construcţia - GALERIE FOTO

 Complexul "wellness termal" va presupune un ansamblu de şase corpuri de clădire, şapte bazine exterioare şi o serie de amenajari peisajere, sportive şi de agrement.

Proiectul va avea o suprafaţă totală construită de 12.204 metri pătraţi şi va fi amplasat pe terenul ştrandului municipal din Oradea. Valoarea estimată a proiectului, fără TVA, se situează între 70,5 milioane de lei şi 81,1 milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/complex-wellness-de-peste-20-de-milioane-de-euro-la-oradea-cum-va-arata-constructia-galerie-foto-12901136
12901136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.