Compania software românească Tremend, parteneriat cu o multinaţională de peste ocean

Autor: Andra Stroe Postat la 08 februarie 2019 71 afişări

Compania românească software Tremend a semnat un acord cu Mellanox Technologies, furnizor de soluţii de conectivitate end-to-end dedicate serverelor şi stocării de date, companie cu sedii centrale în Israel şi California.

Compania software românească Tremend, parteneriat cu o multinaţională de peste ocean

Potrivit acordului, Tremend va furniza servicii de design si verificare de microcipuri, fiind una dintre puţinele companii din România ce are capacitatea de a performa în acest domeniu ultra specializat, spun reprezentanţii companiei. Inginerii Tremend vor lucra împreună cu experţii Mellanox pentru a realiza următoarea generaţie de procesoare şi switch-uri de reţea, ce sunt folosite de catre majoritatea supercomputerelor din Top 500 şi de 90% din serviciile cloud de top de pe Internet.

n următorii doi ani, Tremend va oferi aproximativ 50 de noi poziţii în cadrul echipei sale, oferind posibilitatea absolvenţilor de informatică, matematică şi electronică să se specializeze într-un domeniu de vârf, cum este designul şi verificarea de chipuri pentru cele mai rapide şi avansate produse de networking de pe piaţă. Abilităţile esenţiale cerute vor fi în domeniul networking-ului de mare performanţă, design VLSI şi verificare, tehnologii folosite la baza infrastructurii de cloud şi Internet.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
acord,
furnizor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.