Woody Allen dă în judecată Amazon şi cere despăgubiri de 68 de milioane de dolari

Postat la 08 februarie 2019 242 afişări

Cineastul american Woody Allen a dat în judecată platforma de streaming Amazon, pentru încălcarea termenilor unui contract, şi cere despăgubiri de 68 de milioane de dolari, potrivit Reuters.

Woody Allen dă în judecată Amazon şi cere despăgubiri de 68 de milioane de dolari

Woody Allen acuză platforma de streaming Amazon că a anulat distribuirea unui film pe care el l-a regizat, din cauza unor acuzaţii "nefondate" la adresa sa, potrivit cărora el şi-ar fi abuzat sexual una dintre fiice.

Allen şi Amazon au încheiat un contract pentru producerea mai multor filme, după ce cineastul premiat cu Oscar a realizat pentru platforma de streaming programul "Crisis in six scenes", în 2016.

Potrivit documentelor depuse de avocaţii lui Allen la o instanţă din New York, joi, Amazon a încercat să anuleze înţelegerea în iunie 2018 şi a refuzat să îi plătească suma de 9 milioane de dolari datorată pentru producţia celui mai recent film al său, "A Rainy Day in New York", programat pentru lansare anul acesta.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amazon,
woody allen,
despagubiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.