Compania low-cost Wizz Air a anunţat o nouă rută din România. Preţurile pentru noua destinaţie pornesc de la 99 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 08 februarie 2018 292 afişări

Compania low-cost Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, a anunţat deschiderea unei noi destinaţii de pe Aeroportul Internaţional Iaşi spre Bruxelles, Charleroi, din 8 iulie.

Compania low-cost Wizz Air a anunţat o nouă rută din România. Preţurile pentru noua destinaţie pornesc de la 99 de lei

Pasagerii care îşi planifică în această perioadă călătoriile pe această rută, îşi pot rezerva bilete de la 99  de lei/19.99 euro (pe un singur segment de zbor), potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Wizz Air şi-a început operaţiunile de la Aeroportul Internaţional Iaşi în 2013. Cea de-a doua aeronavă alocată bazei din Iaşi va sosi în iulie şi va asigura operarea zborurilor pe şapte rute noi din Iaşi spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmo (Suedia), Paris Beauvais (Franţa) şi Charleroi (Belgia). În 2018, compania oferă în total mai mult de 578.000 de locuri la vânzare, pe 15 rute, spre 11 ţări, ceea ce înseamnă o creştere cu 55% a capacităţii totale de la Iaşi de la an la an. Odată cu extinderea operaţiunilor pe acest aeroport, Wizz Air va avea un echipaj local format din 70 de angajaţi direcţi, iar noi sesiuni de recrutare vor avea loc pe 3 martie, la Iaşi.

Wizz Air  operează o flotă de 88 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi asigură aproximativ 550 de rute de la 28 de baze, conectând astfel 145 de destinaţii din 43 de ţări.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.