Compania în care o singură acţiune este echivalentă cu valoarea a trei apartamente în Bucureşti

Autor: Alex Ciutacu Postat la 17 iulie 2018 217 afişări

Compania în care o singură acţiune este echivalentă cu valoarea a trei apartamente în Bucureşti

Acţiunile de Clasa A ale companiei Berkshire Hathaway listate pe bursa de la New York, se tranzacţionau marţi la ora 15.00 cu 289.000 de dolari per acţiune, potrivit Google Finance, la o capitalizare d epiaţă de 472,2 miliarde de dolari.

Preţul mediu pentru un apartament nou în Capitală, potrivit imobiliare.ro, poate varia de la 90.000 de euro un apartament cu 3 camere în Pipera-Aviaţiei, sau 73.00 de euro pentru un apartament cu o cameră în Herăstrău Residence.

Astfel, cu valoarea unei singure acţiuni de tip Clasa A de la Berkshire Hathaway, conglomeratul american condus de Warren Buffett încă din 1965, poţi cumpăra două sau chiar trei apartamente în Bucureşti.

Warren Buffett este al treilea cel mai bogat om din lume cu o valoare estimată la 83 de miliarde de dolari, potrivit indexului miliardarilor realizat de publicaţia americană Bloomberg.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
actiune,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.