Compania de servicii IT Endava realizează o fuziune cu Alpheus Solutions

Autor: Ioana Matei Postat la 06 februarie 2014 101 afişări

Compania de servicii IT Endava Group a integrat compania de consultanţă Alpheus Solutions, cu un venit anual de cinci milioane de euro. Fuziunea are ca scop accelerarea expansiunii în ţările vorbitoare de limba germană a modelului Endava de externalizare nearshore a serviciilor IT şi de consolidare a competenţelor de consultanţă ale companiei

În ultimele 12 luni, Endava a colaborat cu Alpheus pentru furnizarea de servicii către clienţii actuali din Germania.  Această colaborare a determinat fuziunea, iar organizaţia care rezultă în urma acesteia, va funcţiona sub numele Endava.  În completare la serviciile de consultanţă oferite de Alpheus, va livra pe pieţele de limba germană servicii de Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicaţii Software şi Servicii Cloud.

Endava este compania privată de servicii IT înfiinţată în anul 2000 cu peste  1.400 de angajaţi în opt sedii în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova şi o cifră anuală de afaceri de peste 50 de milioane de euro. Endava livrează soluţii de business şi servicii informatice în special pentru organizaţii din bănci, asigurări, plăţi electronice, retail, telecomunicaţii, media şi publishing. Endava este specializată în livrarea de servicii de Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicaţii Software, Servicii Cloud.

Alpheus este o companie de consultanţă independentă cu o echipă de peste 30 de consultanţi specializaţi în business şi tehnologia informaţiei, cu un venit anual de 4 de milioane de lire sterline/5 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-de-servicii-it-endava-realizeaza-o-fuziune-cu-alpheus-solutions-12033201
12033201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.