Adrian Cioroianu vrea să crească rata de penetrare a PC-urilor şi să reducă analfabetismul

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 februarie 2014 253 afişări

Adrian Cioroianu este din mai 2011 Business Development Manager în cadrul Intel Corporation pentru România, Bulgaria, Croaţia, Albania şi Kosovo.

Adrian Cioroianu vrea să crească rata de penetrare a PC-urilor şi să reducă analfabetismul

Licenţiat în marketing în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi masterand în administrarea afacerilor la aceeaşi instituţie, executivul este responsabil de dezvoltarea şi menţinerea  relaţiilor cu reprezentanţii administraţiei publice şi cu cei ai industriei IT din toate cele cinci ţări. Cioroianu lucrează cu 50 de parteneri strategici din ţările de care se ocupă, în mare parte guverne, ministere, ONG-uri, asociaţii şi companii telecom.

De asemenea, printre responsabilităţile sale se numără dezvoltarea şi punerea în aplicare a unor programe regionale şi naţionale pentru a creşte rata de penetrare a PC-urilor şi a reduce analfabetismul, precum şi susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii şi a sistemului de învăţământ prin investiţii în tehnologie. Anual, Adrian Cioroianu dezvoltă patru-cinci programe strategice din domenii precum educaţie, telecom, sănătate - anul trecut a raportat proiecte în valoare de 10 milioane de euro în cele cinci ţări.

Anterior Intel Corporation, managerul a deţinut mai multe funcţii în industria IT&C în domeniul vânzărilor şi managementului. Mai exact, între 2003 şi 2007 a fost business sales representative în cadrul Orange România, cel mai mare operator local de telecomunicaţii, iar următorii patru ani, până în 2011, i-a petrecut ca national account manager la Sony Ericsson.


Adrian Cioroianu

INTEL

FUNCŢIE business development manager

VÂRSTĂ  32 de ani

CIFRA DE AFACERI 2012 N/A

ANGAJAŢI 380

Urmărește Business Magazin

/lideri/adrian-cioroianu-vrea-sa-creasca-rata-de-penetrare-a-pc-urilor-si-sa-reduca-analfabetismul-12026425
12026425
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.