Comisia Europeană alocă 100 de milioane de euro României pentru a combate şomajul în rândul tinerilor

Postat la 05 februarie 2014 88 afişări

Comisia Europeană a alocat României aproximativ 100 de milioane de euro în cadrul Youth Employment Initiative în vederea combaterii şomajului în rândul tinerilor, potrivit unui comunicat al CE.

Comisia Europeană alocă 100 de milioane de euro României pentru a combate şomajul în rândul tinerilor

 Youth Employment Initiative este un program în valoare de 3 miliarde de euro, alocate ţărilor cu regiuni în care peste 25% dintre tineri nu au un loc de muncă sau nu sunt încadraţi în sistemul de învăţământ.

La rândul său, România trebuie să aloce din Fondul Social European cel puţin aceeaşi sumă pentru a reduce şomajul în rândul tinerilor.

Austria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Luxemburg, Malta şi Olanda nu vor primi bani în cadrul acestui program.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-europeana-aloca-100-de-milioane-de-euro-romaniei-pentru-a-combate-somajul-in-randul-tinerilor-12027157
12027157
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.