Cum arată principalele arene ale întrecerilor din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci

Postat la 05 februarie 2014 176 afişări

Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci se vor desfăşura în două sectoare, unul pentru probele în aer liber şi celălalt pentru concursurile în sală, despărţite de aproximativ 50 de kilometri.

 Arenele care vor găzdui întreceri sunt următoarele:

Stadionul Olimpic Fişt - are o capacitate de 40.000 de locuri şi aici se vor desfăşura ceremonia de deschidere a JO din 7 februarie şi ceremonia de închidere din 23 februarie. După încheierea Jocurilor Olimpice, stadionul va găzdui meciuri de fotbal din cadrul Cupei Mondiale din 2018.

Palatul de Gheaţă Balşoi - este o arenă cu o capacitate de 12.000 de locuri, cu forme rotunjite şi construită într-un stil futurist. Aici se vor desfăşura meciurile de hochei pe gheaţă, în timp ce antrenamentele vor avea loc într-o altă sală, denumită Puck, după numele discului folosit de hocheişti în timpul meciurilor, arenă ce are o capacitate de 7.000 de locuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-principalele-arene-ale-intrecerilor-din-cadrul-jocurilor-olimpice-de-iarna-de-la-soci-12027104
12027104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.