Compania CFR începe plata eşalonată a drepturilor salariale câştigate prin sentinţe judecătoreşti

Postat la 10 iulie 2012 18 afişări

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" plăteşte în iulie prima tranşă, în valoare de aproximativ două milioane de lei, din plata eşalonată planificată în bugetul pe 2012 pentru acordarea restanţelor salariale câştigate de angajaţi prin sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile.

CFR SA a anunţat federaţiile sindicale că plata acestor drepturi salariale câştigate de angajaţi în urma proceselor intentate încă din anul 2006, şi care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile se va face lunar, în funcţie de rezultatele financiare şi de lichidităţile companiei, se arată într-un comunicat de presă de luni al companiei. "Întrucât conducerea companiei a observat tergiversarea, din varii motive, a semnării convenţiilor de plată eşalonată, doar în această lună va efectua plăţi fără semnarea convenţiilor. Totodată, CFR SA solicită angajaţilor care au sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile să sprijine demersul întreprins de administraţie, prin semnarea convenţiile de plată eşalonată", a precizat sursa citată.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
cfr,
drepturi,
instante
/actualitate/compania-cfr-incepe-plata-esalonata-a-drepturilor-salariale-castigate-prin-sentinte-judecatoresti-9837483
9837483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.