Compania care revoluţionează industria alimentară cu felurile de mâncare ce pot rezista un an fără să se strice

Autor: Florin Casota Postat la 14 august 2017 785 afişări

Amazon, retailerul online, lucrează la o tehnologie care ar putea revoluţiona piaţa alimentară. Compania promite realizarea unor feluri de mâncare ce pot rezista pe rafturi, fără a se strica, până la un an de zile, potrivit Reuters

Compania care revoluţionează industria alimentară cu felurile de mâncare ce pot rezista un an fără să se strice

În plus, ei susţin că aceste tipuri de mâncăruri au şi gust mai bun decât mâncarea procesată, dar sunt şi mai sănătoase. Mai mult, nu este necesar ca aceste alimente să fie ţinute la frigider.

Tehnologia implică plasarea mâncării în apă fierbinte, presurizată, şi gătirea ei cu microunde timp de câteva minute. 

Această tehnologie s-a dezvoltat datorită interesului armatei americane, care era interesată să le ofere soldaţilor mâncare mai bună şi care nu expiră atât de uşor. Amazon a aflat de această tehnologie anul trecut la târgul de alimente de la Paris şi a început să lucreze cu firma 915 labs din Denver, cea care comercializează tehnologia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.