Compania britanică de canabis medicinal controlată de artistul Snoop Dogg caută finanţare şi validare ca să concureze împotriva Big Pharma

Autor: Alex Ciutacu Postat la 30 aprilie 2019 104 afişări

Compania britanică de canabis medicinal controlată de artistul Snoop Dogg caută finanţare şi validare ca să concureze împotriva Big Pharma

Compania britanică de canabis medicinal controlată de vehiculul de investiţii din care face parte rapper-ul Snoop Dogg vrea să concureze împotriva Big Pharma şi caută finanţare pentru a câştiga validare la nivel european cu privire la noua industrie care prinde contur la nivel global, în special în Canada şi SUA, potrivit Bloomberg.

Oxford Cannabinoid Technologies lucrează pentru a cerceta şi analiza doar anumite părţi extrase din canabis care ar putea avea utilizări în imunologie, oncologie, neurologie şi împotriva durerii, potrivit preşedintelui companiei, Neil Mahapatra.

Compania caută finanţare de 50 de milioane de dolari pe care i-ar folosi pentru costurile cercetării până în 2024. Momentan compania nu vrea să se listeze însă nu neagă această dorinţă pe termen lung.

La ultima rundă de finanţare din 2018, compania a atras investiţii de la braţul de investiţii al gigantului din industria tutunului Imperial Brands şi de la Casa Verde Capital, vehiculul de investiţii unde Snoop Dogg este unul dintre parteneri.

De data aceasta, OCT acceptă finanţare şi din partea marilor jucători din industria farmaceutică dacă vor să se implice, iar asta ar fi bine pentru industrie, spune Mahapatra.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.