Compania americană de studii clinice PPD prelungeşte contractul de închiriere pentru birourile din West Gate Business District cu încă 5 ani

Autor: Roxana Rosu Postat la 15 iulie 2021 42 afişări

Compania americană de studii clinice PPD prelungeşte contractul de închiriere pentru birourile din West Gate Business District cu încă 5 ani

PPD, companie americană de studii clinice, a prelungit cu încă 5 ani contractul de închiriere a spaţiului de birouri din parcul de business West Gate Business District, deţinut de Genesis Property, aceasta fiind a treia prelungire consecutivă a contractului.

Sediul PPD se află în acest centru din anul 2008, iar compania a prelungit contractul până în octombrie 2026.

În ultima lună, Genesis Property a mai anunţat prelungirea contractului cu încă 5 ani şi cu filiala locală a companiei japoneze Yokogawa, în complexul de birouri Novo Park. 

„PPD este al doilea chiriaş care decide reînnoirea angajamentului pentru spaţiile de birouri. Este un semn clar al încrederii pe care partenerii îl au în relaţia noastră de lungă durată şi, în acelaşi timp, în planurile de viitor”, a spus Liviu Tudor, preşedinte Genesis Property.

Birourile din West Gate Business District au o suprafaţă închiriabilă de 75.000 mp. Complexul cuprinde cinci clădiri, fiecare cu o suprafaţă utilă de 15.000 mp, cu birouri clasa A. De asemenea, centrul include locuri de parcare, spaţii verzi şi alte facilităţi precum piscină în aer liber, un hotel de 4 stele, teren de tenis şi pistă de alergare.

Clădirea H3 din West Gate Business District, ocupată integral de Ericsson, a obţinut recent certificarea IMMUNE™ - Rezilient, devenind prima clădire din lume care a atins cel mai înalt nivel de certificare IMMUNE Building Standard™.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri de clasa A din România, având o experienţă de peste 20 de ani în industria imobiliară.

Compania deţine şi administrează peste 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasa A, în Novo Park şi West Gate Business District din Bucureşti.

Printre cei mai importanţi chiriaşi din cele două parcuri de birouri se numără companii precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens, Alpha Bank, unde lucrează în total peste 20.000 de angajaţi.

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studenţesc privat din România, West Gate Studios, şi al unităţii de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
birouri,
business,
romania,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.