Comisia de muncă a Camerei a adoptat proiectul privind egalizarea vârstei de pensionare la 65 de ani

Postat la 17 iunie 2014 24 afişări

Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a avizat favorabil, marţi, proiectul de lege iniţiat de Guvern care prevede egalizarea vârstei de pensionare la femei şi bărbaţi la 65 de ani.

Comisia de muncă a Camerei a adoptat proiectul privind egalizarea vârstei de pensionare la 65 de ani

 Proiectul aprobat de comisie mai prevede că această creşterea vârstei de pensionare la 65 de ani va fi făcută eşalonat, până în 2035 la femei şi 2015 pentru bărbaţi.

Deputatul PNL Cristina Popora a criticat acest proiect, la dezbaterile din comisie, arătând că o femeie are mai multe job-uri într-o zi, pe lângă serviciu, şi treburile casnice şi grija pentru copii.

”Până la urmă, o femeie în România munceşte mai multe norme”, a spus Pocora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-de-munca-a-camerei-a-adoptat-proiectul-privind-egalizarea-varstei-de-pensionare-la-65-de-ani-12775777
12775777
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.