Comisar european: În curând, România va deveni membră a spaţiului Schengen

Postat la 19 iunie 2019 68 afişări

Comisarul european pentru migraţie şi afaceri interne, Dimitris Avramopoulos, a declarat că România nu este departe de momentul aderării la spaţiul Schengen, în prezent lucrându-se la aspectele tehnice pentru acest demers. Avramopoulos a mai spus că ţara noastră şi-a îndeplinit îndatoririle.

Comisar european: În curând, România va deveni membră a spaţiului Schengen

„Aş dori să transmit un mesaj clar prietenilor noştri români: în curând, România va fi membră a spaţiului Schengen. Fiind responsabil din punct de vedere politic de acest lucru, am lucrat îndeaproape cu autorităţile române. România a îndeplinit aproape toate îndatoririle, aşadar suntem foarte aproape de a deschide uşile pentru prietenii noştri români”, a declarat comisarul european pentru migraţie şi afaceri interne, Dimitris Avramopoulos.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.