Benjamin Netanyahu susţine că soţia sa, găsită vinovată de corupţie, a fost victima unei "vânători dizgraţioase"

Postat la 18 iunie 2019 35 afişări

Premierul israelian Benjamin Netanyahu susţine că soţia sa, Sara, condamnată recent într-un caz de corupţie, a fost victima unei "vânători dizgraţioase", afirmând că dacă nu ar fi fost soţia sa nici nu ar fi existat o anchetă, informează cotidianul The Jerusalem Post.

Benjamin Netanyahu susţine că soţia sa, găsită vinovată de corupţie, a fost victima unei "vânători dizgraţioase"

Sara Netanyahu, soţia premierului israelian, Benjamin Netanyahu, a recunoscut că a utilizat fonduri publice în mod abuziv şi a fost condamnată, însă nu va merge la închisoare, deoarece a semnat o înţelegere cu procurorii, urmând să returneze statului 15.000 de dolari.

Soţia premierului a fost acuzată că ar fi cheltuit aproape 100.000 de dolari din fonduri publice pentru servicii de catering, declarând în mod fals că la reşedinţa premierului ţării nu există bucătari. Procurorii au pus-o sub urmărire penală anul trecut pentru fraudă şi abuz de încredere, însă procurorii au renunţat la acuzaţia de fraudă după ce aceasta şi-a recunoscut faptele.

La scurt timp după condamnarea soţiei sale, Benjamin Netanyahu a spus că "vânătoarea dizgraţioasă lungă de patru ani în legătură cu mici meniuri împachetate" a luat sfârşit, susţinând că "această vânătoare a costat contribuabilii milioane".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sotie,
benjamin netanyahu,
sustinere,
coruptie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.