Comenzile pentru fabricile germane au scăzut de două ori mai mult decât se aşteptau economiştii

Postat la 07 octombrie 2019 38 afişări

Comenzile pentru fabricile germane au scăzut şi mai puternic în august, fapt care sporeşte îngrijorările privind producţia industrială din Germania, a cărei economie care se află în pragul recesiunii, scrie Bloomberg.

Comenzile pentru fabricile germane au scăzut de două ori mai mult decât se aşteptau economiştii

Cererea din fabricile germane a scăzut în august cu 0,6% din luna iulie, de două ori mai mult decât se aşteptau economiştii. Industria germană este într-o continuă încetinire, pentru a 15-a lună consecutivă în care comenzile au cunoscut evoluţii negative.

Perspectivele economice ale Germaniei, economie dependentă de export, rămân incerte, pe fondul riscurilor pe care le-ar provoca un Brexit fără acord şi intensificarea războiului comercial cu Statele Unite, care a anunţat că va impune tarife vamale pentru produsele europene de 7,5 miliarde de dolari, începând din 18 octombrie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
comenzi,
fabrici,
scadere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.