COMENTARIU Sorin Avram: Lui Iohannis nu i-a ieşit cu ”România educată”. Are şanse cu ”România vindecată”

Postat la 13 iunie 2023 52 afişări

COMENTARIU Sorin Avram: Lui Iohannis nu i-a ieşit cu ”România educată”. Are şanse cu ”România vindecată”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a mulţumit Preşedintelui Klaus Iohannis pentru onoarea de a-l fi desemnat în funcţia de prim-ministru al României şi i-a urat acestuia ”La mulţi ani!” cu ocazia zilei Sale de naştere.

Orice om normal întâlnindu-se cu omul Klaus Iohannis, şi nu cu Preşedintele Klaus Iohannis, i-ar fi urat acestuia ”La mulţi ani!” şi orice om cât de cât bine crescut i-ar fi mulţumit Preşedintelui pentru nominalizarea în funcţia de prim-ministru.

Marcel Ciolacu a făcut o plecăciune şi în faţa celui căruia i-a luat locul, spunând: ”Aş dori să-i mulţumesc domnului preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, pentru gestul de onoare pe care l-a făcut, şi n-aş dori să-i mulţumesc din postura de prim-ministru desemnat.

Aş dori să-i mulţumesc din postura de român, pentru că prin gestul său România a trecut într-o altă etapă, într-o etapă de democraţia consolidată”. Totuşi, domnul Ciucă nu a făcut nimic deosebit, ci a respectat o înţelegere parafată nu între românii de rând, cum ar vrea să se înţeleagă Marcel Ciolacu, ci o înţelegere convenită de românii de la vârful acestei Ţări. O înţelegere în care se împart funcţii şi sfere de influenţă.

Copleşit de faptul că a ajuns premier, domnul Ciolacu a adăugat: ”Dacă Guvernul României condus de Nicolae Ciucă a fost despre stabilizarea României, îmi doresc ca viitorul Guvern al României să fie despre economie şi reformă”.Totuşi, despre care stabilitate vorbeşte noul premier al României, în condiţiile în care greva din Educaţie abia s-a stins, iar alte categorii profesionale iau în calcul declanşarea unor mişcări de protest serioase?

Mulţumit că viitorul de aur al pesedimii, acela ca unul de-al lor să fie şeful Guvernului în mandatul lui Klaus Iohannis, s-a îndeplinit după mulţi ani de aşteptare, probabil că dacă Marcel Ciolacu ar fi avut voce, acesta nu s-ar fi sfiit să-i cânte, astăzi, lui Klaus Iohannis ” Happy birthday, Mr. President”.

Klaus Iohannis nu şi-ar fi putut face un cadou mai nimerit cu ocazia zilei Sale de naştere - liderul unui partid bolnav de moarte în urmă cu cîţiva ani, şeful Guvernului Său. Numai talentul domnul Iohannis a făcut acest lucru posibil,  pentru că Domnia Sa a reuşit nu doar să pună diagnosticul corect, cel de ciumă roşie, ci şi să vindece PSD-ul de această boală cumplită.

Cu ”România educată” Klaus Iohannis a cam dat-o în bară, însă se vede treaba că acesta are alte talente. După ce a vindecat PSD-ul de ciuma roşie, Klaus Iohannis ar trebui ca în timpul care i-a mai rămas să se concentreze pe problemele de sănătate ale Ţării şi să lanseze programul ”România vindecată”. Poate de data asta îi iese.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
refuz,
comentariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.