Codul galben, prelungit pana sambata pentru sase judete din sud-estul tarii

Postat la 18 decembrie 2009 11 afişări

Codul galben de ninsori va fi prelungit pana sambata la ora 3.00 pentru sase judete din sud-estul tarii, iar pentru celelalte judete atentionate va fi ridicat, dar cantitatile de ninsori ar putea fi mari in noptile de sambata spre duminica si, respectiv, de duminica spre luni, scrie Mediafax.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat, vineri, in cadrul videoconferintei de la Palatul Victoria, ca la ora 14,00 va fi ridicat Codul galben, dar vor ramane sub atentionare pana sambata la ora 3.00 judetele Galati, Braila, Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea.

Vor fi scoase insa de sub atentionare judetele Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Dambovita, Prahova, Buzau, Vaslui, Vrancea si municipiul Bucuresti.

Sandu a precizat ca autoritatile vor trebuie sa acorde in zilele urmatoare o atentie deosebita Autostrazii Bucuresti-Constanta si judetelor din Dobrogea.

Mai multe despre prognoza meteo pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/codul-galben-prelungit-pana-sambata-pentru-sase-judete-din-sud-estul-tarii-5189621
5189621
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.