Codrin Ştefănescu: Nu s-a discutat în partid desfiinţarea Primăriei Capitalei. Firea aberează/ Viceprimar: A cheltuit 2 miliarde de euro fără să lase nimic. Aş putea fi "sectorian"

Postat la 11 noiembrie 2018 47 afişări

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu s-a discutat în partid desfiinţarea Primăriei Municipiului Bucureşti printr-o ordonanţă de urgenţă, fiind o aberaţie a edilului Capitalei.

Codrin Ştefănescu: Nu s-a discutat în partid desfiinţarea Primăriei Capitalei. Firea aberează/ Viceprimar: A cheltuit 2 miliarde de euro fără să lase nimic. Aş putea fi "sectorian"

„Nu s-a discutat niciodată în partid aşa ceva, nu există o astfel de idee, fiind o aberaţie. Pe scurt - interviul doamnei Gabriela Firea nu merită niciun comentariu”, a declarat secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, pentru MEDIAFAX.

Viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, a criticat-o, duminică, pe Gabriela Firea pentru afirmaţiile potrivit cărora Liviu Dragnea ar vrea să desfiinţeze Bucureştiul, precizând că edilul a cheltuit 2 miliarde de euro fără a realiza nimic şi că a fi "sectorian" ar fi o soluţie.

 

"Ţinând cont de faptul că doamna primar general a cheltuit 2 miliarde de euro, în 2 ani, fără să lase nimic concret în urmă, ar putea fi o soluţie să fiu “sectorian 2”😃!", a transmis, pe Facebook, viceprimarul PNL al Sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu.

 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă seară, că liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat într-o şedinţă cu primarii de sectoare că vrea o ordonanţă de urgenţă prin care cele şase sectoare ale Bucureştiului să devină oraşe, iar Primăria Capitalei să aibă doar un rol decorativ.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
capitala,
discutare,
partid,
desfiintare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.