Cod portocaliu în BUCUREŞTI | Gabriela Firea: Şcolile, ÎNCHISE toată săptămâna

Postat la 27 februarie 2018 176 afişări

Primarul Gabriela Firea a anunţat la comandamentul de iarnă că şcolile, grădiniţele şi liceele vor fi închise toată săptămâna. În Capitală se circulă la ora transmiterii ştirii, în condiţii de iarnă, dar nu sunt blocaje în trafic, existând totuşi străzi lăturalnice acoperite cu zăpadă pe care utilajele de deszăpezire nu au ajuns încă, precizează reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei. La ora 12.00, primarul Gabriela Firea a convocat un comandament de iarnă cu toate autorităţile implicate în gestionarea administrativă a problemelor care intervin în perioada codului portocaliu.

Cod portocaliu în BUCUREŞTI | Gabriela Firea: Şcolile, ÎNCHISE toată săptămâna

"Nu avem intersecţii mari blocate. Nicio intersecţie nu e blocată. E flux ridicat. Metroul era gol pe la 7.00 dimineaţa. într-adevar e flux ridicat de trafic şi se circulă în condiţii de iarnă, dar nu sunt blocaje în trafic. Străzile mai mici sunt un pic acoperite cu zăpadă, unde nu s-a intervenit, dar în rest, pe Magheru, Lascăr, Cantemir, şoseaua e la negru", a declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Ovidiu Munteanu, comisar şef Brigada Rutieră.

Capitala se află, la ora transmiterii ştirii, sub atenţionare cod portocaliu de ger, viscol şi ninsori.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.