COD GALBEN în Capitală. UPDATE: Un copac a căzut peste o maşină de TAXI. Şoferul a fost dus la spital/ Maşini avariate de copaci smulşi din rădăcini

Postat la 24 octombrie 2017 50 afişări

Şapte copaci au căzut pe mai multe maşini, iar un panou s-a desprins de pe faţada unui bloc din Capitală, din cauza vântului puternic din ultimele ore, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

COD GALBEN în Capitală. UPDATE: Un copac a căzut peste o maşină de TAXI. Şoferul a fost dus la spital/ Maşini avariate de copaci smulşi din rădăcini

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că un copac a căzut peste nişte fire de electricitate şi peste un taximetru, pe bulevardul Dinicu Golescu din Capitală.

 

Şoferul maşinii a refuzat, în primă fază, transportul la spital, fiind ulterior transportat însă cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar. Din primele investigaţii, se pare că are contuzie cervicală.

 

Acesta este cel de-al şaptelea copac căzut peste maşini în Bucureşti, până la momentul transmiterii ştirii.

 

Şi un panou s-a desprins de pe faţada unui bloc din Capitală, din cauza vântului puternic din ultimele ore. În Ilfov, un copac a căzut peste firele de curent, iar într-o curte s-a acumulat apă.

 

Capitala şi judeţul Ilfov se află sub atenţionare cod galben de vânt puternic până la ora 18.00. Meteorologii avertizează că se vor înregistra intensificări ale vântului care temporar vor atinge la rafală 55 - 70 km/h.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.