CNADNR va rezilia contractul cu Romstrade, care nu a încheiat lucrările la Transalpina

Postat la 16 septembrie 2013 22 afişări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va rezilia contractul cu firma Romstrade, care nu a încheiat anul acesta lucrările la şoseaua Transalpina, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, directorul general al CNADNR Narcis Neaga.

CNADNR va rezilia contractul cu Romstrade, care nu a încheiat lucrările la Transalpina

 Şeful CNADNR a vizitat, sâmbătă şi duminică, trei şantiere la drumuri aflate în lucru în judeţul Gorj, unul dintre acestea fiind cel de la Transalpina.

Neaga afirmă că a putut constata la faţa locului neîndeplinirea obligaţiilor contractuale pe care firma Romstrade le avea pentru a finaliza anul acesta lucrările de construire a şoselei Transalpina, cea mai înaltă şosea din ţară, care porneşte din judeţul Gorj, din localitatea Bumbeşti Piţic, trece prin judeţele Hunedoara, Vâlcea şi Sibiu, şi ajunge până la Sebeş, în Alba.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cnadnr-va-rezilia-contractul-cu-romstrade-care-nu-a-incheiat-lucrarile-la-transalpina-11338446
11338446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.