CNADNR reziliază contractul pentru un tronson al Nădlac-Arad, invocând întârzieri în execuţie

Postat la 10 noiembrie 2012 15 afişări

CNADNR va rezilia contractul pentru construirea primului tronson al autostrăzii Nadlac-Arad, încheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind întârzierea lucrărilor.

"Le-am trimis notificarea, iar rezilierea de facto a contractului va fi realizată în termen de 15 zile", a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul general al CNADNR, Mircea Pop. El a precizat că motivul principal al rezilierii contractului este reprezentat de întârzierile în execuţie, proiectul fiind în prezent la stadiul de 20%, faţă de 70%, cât ar fi fost indicat. Pop a adăugat că există şi alte motive pentru rezilierea contractului. "Este un complex de împrejurări, mai amplu", a precizat şeful CNADNR. Premierul Ponta a afirmat vineri, confirmând informaţiile transmise anterior de MEDIAFAX, că proiectul de construcţie a autostrăzii Arad-Nădlac, finanţat şi de către Uniunea Europeană, a fost licitat în condiţii considerate de Comisia Europeană ca fiind greşite, astfel este posibilă rezilierea contractului şi organizarea unei noi licitaţii.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cnadnr,
reziliere,
contract,
executie,
autostrada
/actualitate/cnadnr-reziliaza-contractul-pentru-un-tronson-al-nadlac-arad-invocand-intarzieri-in-executie-10288960
10288960
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.