CNA vrea să atragă fonduri europene pentru a monitoriza posturile TV şi radio

Postat la 21 iunie 2013 44 afişări

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) vrea să atragă fonduri europene în valoare de 32,2 milioane de lei pentru "optimizarea activităţilor de monitorizare, control şi licenţiere", la nivel naţional, regional şi local.

CNA vrea să atragă fonduri europene pentru a monitoriza posturile TV şi radio

Astfel, în şedinţa de joi, CNA "a aprobat proiectul cu titlul «Optimizarea şi integrarea activităţilor de monitorizare, de control şi de licenţiere la nivel naţional, regional şi local, pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite cetăţeanului» spre a fi propus pentru finanţare din fonduri nerambursabile în cadrul Axei prioritare 3 - «Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele public şi privat», Domeniul major de investiţie 3.2 «Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice», Operaţiunea 3.2.1 apel 5 «Susţinerea implementării de soluţii de e-guvernare şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar»".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cna-vrea-sa-atraga-fonduri-europene-pentru-a-monitoriza-posturile-tv-si-radio-10997603
10997603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.