CNA amendeaza TVR pentru publicitate politica in favoarea PDL

Autor: Mihai Mitrica Postat la 01 mai 2011 59 afişări

Consiliul National al Audiovizualului a amendat Televiziunea Romana cu 10.000 de lei pentru emisiunea "Ne vedem la TVR!" din 16 aprilie, in care au fost prezenti Gheorghe Flutur, Elena Udrea si Emil Boc.

Cei trei au vorbit despre realizarile din Bucovina al Ministerului Dezvoltarii, condus de Udrea, in parteneriat cu autoritatile locale din Suceava si Botosani.

CNA a apreciat ca interventiile acestora si prestatia moderatoarei pot fi considerate publicitate politica, cu atat mai mult cu cat emisiunea in cauza este realizata in coproductie cu Ministerul Dezvoltarii. Contractul dintre cele doua institutii finantate din bani publici ar trebui sa fie facut public, potrivit aceleiasi decizii a Consiliului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cna-amendeaza-tvr-pentru-publicitate-politica-in-favoarea-pdl-8209788
8209788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.