Cluj: Platforme subterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor menajere

Postat la 06 februarie 2019 130 afişări

Primăria Cluj-Napoca va amplasa în municipiu 200 de platforme subterane pentru deşeuri menajere, care vor include 800 de containere pentru colectarea selectivă, investiţia depăşind 10 milioane de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cluj: Platforme subterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor menajere

City-managerul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Şurubaru, a declarat, miercuri, în şedinţa Consiliului Local, că se vor colecta selectiv deşeuri în amestec/ biodegradabile, hârtie/ carton, plastic/metal şi sticlă albă sau colorată.

”Primăria Cluj-Napoca va amplasa în acest an 200 de platforme subterane pentru colectarea deşeurilor menajere, care vor include 800 de containere cu o capacitate de peste 880.000 de litri, investiţia totală depăşind 10 milioane de lei. O astfel de platformă cuprinde o cuvă din beton armat şi o structură metalică prevăzută cu sistem hidraulic în care se amplasează câte patru containere pentru colectarea deşeurilor. Aceste platforme subterane sunt destinate colectării selective a deşeurilor menajere pentru deşeuri în amestec/ biodegradabile, hârtie/ carton, plastic/metal şi sticlă albă sau colorată. Adâncimea platformelor va fi de 2 metri”, a spus Şurubaru.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colectare,
gunoaie,
cluj,
cluj napoca,
deseuri,
hartie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.