Scrierile inedite rămase de la americanul J. D. Salinger vor fi publicate în următorii zece ani

Postat la 05 februarie 2019 38 afişări

Scrierile inedite rămase după moartea autorului american Jerome David Salinger vor fi publicate în următorii zece ani, a afirmat fiul prozatorului, într-un interviu oferit publicaţiei britanice The Guardian.

Scrierile inedite rămase de la americanul J. D. Salinger vor fi publicate în următorii zece ani

Aceasta este prima dată când fiul romancierului, Matt Salinger, a confirmat existenţa unui număr impresionant de scrieri inedite rămase după ce tatăl său a încetat din viaţă, în 2010.

Matt Salinger a declarat că, împreună cu văduva tatălui său, "avansează cât pot de repede" pentru a pregăti textele inedite pentru publicare.

La moartea lui J. D. Salinger, în urma acestuia au rămas numai cărţile pe care autorul romanului cult "De veghe în lanul de secară/ Catcher in the Rye" le publicase până în 1965. Până în prezent, ideea că autorul a continuat să scrie fără să publice până la moarte a fost susţinută numai de zvonuri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
publicare,
american,
fiu,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.