Chirurgul fals italian, vizat şi într-un dosar de înşelăciune. A minţit că deţine o clinică privată

Postat la 05 februarie 2019 152 afişări

Procurorii au deschis un dosar penal pentru de înşelăciune, după ce un cetăţean italian a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Bărbatul este chirurgul fals italian, potrivit unor surse.

Chirurgul fals italian, vizat şi într-un dosar de înşelăciune. A minţit că deţine o clinică privată

În data de 20 noiembrie 2018, două persoane au formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie, în care sesizau că un cetăţean străin i-a inşelat, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că poate să le închirieze un spaţiu în acea unitate. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit aceleiaşi surse, cercetările sunt desfăşurate sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi vizează infracţiunea de înşelăciune. Bărbatul este chirurgul fals italian, descoperit că a efectuat operaţii în România, deşi nu deţinea atestatele necesare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italian,
inselaciune,
falsificare,
detinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.