Cluj: Daniel Constantin a băut vin făcut de studenţi şi a gustat "minciunele" la Târgul Agraria

Postat la 25 aprilie 2014 52 afişări

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a băut, vineri, bere brună şi vin produs de studenţi de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca şi a gustat telemea şi "minciunele", în cadrul unei vizite la Târgul Agraria.

Cluj: Daniel Constantin a băut vin făcut de studenţi şi a gustat "minciunele" la Târgul Agraria

 Daniel Constantin a făcut o vizită, vineri, la Târgul Agraria deschis în cadrul Expo Transilvania din Cluj-Napoca, trecând pe la mai multe standuri ale unor expozanţi de maşini şi utilaje agricole sau ale unor producători agricoli.

La standul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, Daniel Constantin a gustat brânză telemea, a băut bere brună, dar şi vin produs, pentru prima oară, de studenţi, sub denumirea de "Star wine".

"Berea e foarte bună, am băut şi anul trecut. Şi vinul este foarte bun, este un cupaj, un Sauvignon Blanc. Vinul din România a ajuns la o calitate extraordinară, am avut 200 de milioane de euro în cinci ani, în reconversie de plantare, iar oamenii s-au orientat spre podgorii mici, bazate pe calitate", a spus Constantin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cluj-daniel-constantin-a-baut-vin-facut-de-studenti-si-a-gustat-minciunele-la-targul-agraria-12526582
12526582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.