Clotilde Armand povesteşte prima zi de primar: Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 30 octombrie 2020 113 afişări

Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, povesteşte prima zi în această calitate. Ea spune că a găsit de la precedenta administraţie 835 de litigii, contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă: „Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el”.

Clotilde Armand povesteşte prima zi de primar: Fostul primar a uitat să strângă gunoiul după el

„Prima mea zi de primar. Am fost în direcţiile instituţiei şi aş vrea să vă prezint câteva date importante moştenite de la administraţia trecută: 835 de litigii, contracte cu cabinete de avocatură plătite din 2015 fără rezultate în instanţă, mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv, avem o gaură în bugetul local de aproximativ 700 milioane de lei la finalul anului, primăria nu este deloc digitalizată deşi există infrastructura necesară. telemunca este imposibilă în aceste condiţii”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea are şi un post-scriptum la postare.

„Mulţi aţi întrebat ce anume am găsit în biroul primarului. Vă las aceste fotografii din care puteţi observa: celebrul distrugător de hârtie. Fostul primar au uitat să strângă gunoiul după el. Şi acest baston de poliţist local. Tot în cabinetul primarului”, conchide primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
birou,
prima zi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.