Clotilde Armand anunţă noi demiteri la Poliţia Locală

Autor: Andreea Tobias Postat la 18 noiembrie 2020 98 afişări

Clotilde Armand anunţă noi demiteri la Poliţia Locală: „Astăzi vor pleca din Poliţia Locală toţi angajaţii care au făcut şi fac poliţie politică”.

Clotilde Armand anunţă noi demiteri la Poliţia Locală

„Daniel Doboş nu este consilierul meu, nu a fost şi nu va fi. Fiţi foarte atenţi: Tot ce aţi citit despre această temă în ultimele 24 de ore este fake news. În alt registru: constat că responsabilii din Poliţia locală continuă să mă urmărească şi să-şi folosească funcţia publică pentru a face poliţie politică. L-am demis ieri pe şeful poliţiei locale Sector 1. Astăzi vor pleca din Poliţia Locală toţi angajaţii care au făcut şi fac poliţie politică. De la primul la ultimul. Şi începem curăţenia cu departamentul de monitorizare”, anunţă Clotilde Armand.

Rugată, într-un comentariu, să fie mai explicită când spune că Poliţia Locală face poliţie politică, Clotilde Armand răspunde: „o să lămurească Parchetul asta”.

Un comunicat al Primăriei Sector 1 anunţa că directorii Administraţiei Domeniului Public, Poliţiei Locale Sector 1 şi Direcţiei Investiţii din cadrul Primăriei vor fi demişi din funcţie începând de marţi. Motivele care au stat la baza acestei decizii sunt „incompetenţa în exercitarea funcţiei deţinute, lipsa de responsabilitate în cheltuirea banului public, achiziţii suspecte şi lipsa rezultatelor în beneficiul comunităţii Sectorului 1”.

Potrivit unei analize interne, aceste trei structuri se află la originea unui deficit bugetar estimat la peste 700 de milioane de lei în acest an.

„Situaţia bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am aşteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor şi a contractelor aflate în derulare. Este o situaţie intolerabilă, iar interesele comunităţii Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
demiteri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.