Clarificările ministerului privind impozitul forfetar: Nu va fi un impozit minim, se va ţine cont de anumiţi indicatori

Autor: Mirabela Tiron Postat la 10 ianuarie 2013 24 afişări

„Impozitul forfetar pentru care se face analiză şi studiu de impact nu este impozitul minim aplicat de Guvernul Boc“, potrivit biroului de presă al Ministerului Economiei, care a transmis clarificările Ministerului pentru IMM-uri, Turism şi Mediu de Afaceri, condus de Maria Grapini.

"Impozitul forfetar pentru care se face analiză şi studiu de impact nu este impozitul minim aplicat de Guvernul Boc", potrivit biroului de presă al Ministerului Economiei, care a transmis clarificările Ministerului pentru IMM-uri, Turism şi Mediu de Afaceri, condus de Maria Grapini. Aceştia au mai precizat că impozitul forfetar se va aplica doar pensiunilor, hotelurilor, barurilor, restaurantelor, saloanelor de înfrumuseţare, spălătoriilor auto, atelierelor de croitorie, atelierelor de încălţăminte, la care cheltuiala administrativă pentru plata impozitului pe profit este mare şi pentru întreprinzător, şi pentru stat (ca să verifice şi să controleze fiecare unitate). Clarificările au fost transmise ieri, după ce premierul Victor Ponta a solicitat să fie explicat motivul introducerii noului impozit.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
impozitul forfetar
/actualitate/clarificarile-ministerului-privind-impozitul-forfetar-nu-va-fi-un-impozit-minim-se-va-tine-cont-de-anumiti-indicatori-10448332
10448332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.